162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

About Us

Ruimtelijke vormgeving maakt de ruimte uniek. De toevoeging van interieur, vorm, materialen en design zorgen voor de beleving. Het unieke karakter van op maat ontworpen meubels en objecten maken het persoonlijk. De passie voor deze elementen van interieurarchitectuur en maatwerk delen wij graag.
The details are not the details, they make the design.
— Charles Eames
Wendy Mahieu oprichter van de design studio, heeft een achtergrond in interieurvormgeving en is afgestudeerd aan de Artemis Academie Amsterdam, interieurvormgeving & design. Na gewerkt te hebben bij verschillende architectenbureaus en ontwerpstudio’s, heeft zij een tijd gewerkt in New York. Met veel inspiratie op zak is zij in 2014 teruggekeerd naar Nederland en heeft ze de studio opgericht. Haar fascinatie voor materialen en details maken haar werk onderscheidend in handschrift. Altijd opzoek naar nieuwe ideeën die een positief emotioneel effect hebben en de functionaliteit binnen de ruimte.
interieur, vormgeving, den haag, meubelontwerp, interieurontwerp, architect, design, interior, designer

Team

Wendy Mahieu

CREATIVE DIRECTOR/
INTERIOR DESIGNER

Annick Bongers

JR. INTERIOR DESIGNER/VISUALIZER

 

 Ineke Halliday

TRAINEE JR. INTERIOR DESIGNER

2