INTERIOR DESIGN - Wendy Mahieu
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

INTERIOR DESIGN

Ons huis, appartement is de leefruimte waar we ons graag thuis voelen; tot rust komen, genieten en plezier beleven van onze omgeving. Ons werk richt zich op het vormgeven van de juiste leefruimte voor jouw ‘nieuwe’ woning of appartement. WENDY MAHIEU STYLING creëert en vernieuwd iedere gewenste ruimte door de functie centraal te stellen en schoonheid te combineren met een passende indeling.

 

Bij elk project is ons doel om met sfeer de juiste vertaalslag te maken. Sfeer die wordt bepaald door kleur, vorm, materiaal en stijlcombinaties. De perfecte leefomgeving of werkruimte creëren die past bij jouw persoonlijkheid of visie van het bedrijf.

 

Werkwijze

Het werk van de creatieve studio staat voor eenvoud, puur en verfijning waarbij kwaliteit en professionaliteit voorop staat.

 

In elk project zoeken we naar de perfecte balans tussen creativiteit en functionaliteit van de (werk)ruimte. We maken een match tussen het karakter van de omgeving, identiteit van het bedrijf en de personen die hier wonen of werken. Zo heb jij altijd een passend en persoonlijk interieur ontwerp en/of interieur advies.

 

Samen gaan we in een vrijblijvend gesprek aan de slag met jouw ideeën, wensen en voorkeuren.

 

Naar aanleiding van het gesprek ontvang je een passende offerte met een op maat gemaakt plan van aanpak. Direct aan de slag? Kies dan voor één van onze interieur pakketten.

 

Bij grote projecten is het uiteraard ook mogelijk de gehele projectbegeleiding te verzorgen. Denk hierbij aan de planning, uitvoering, begeleiding, inkoop en leveringen. We onderhouden de contacten met de architect, aannemer, leveranciers en vakspecialisten.

Voor wie?

Voor iedereen die professioneel advies op prijs stelt. Particulier en zakelijk.

 

Samenwerking

Met gespecialiseerde professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en denken in mogelijkheden. Tegen een scherpe prijs.

 

Persoonlijk interieur advies

WENDY MAHIEU STYLING heeft speciaal voor particulieren twee pakketten samengesteld. Overzichtelijk en puur in eenvoud. Kies interieur advies aan huis,  ontwerp advies en binnenhuis ontwerp.

We maken graag een passende offerte op maat. Het vast uurtarief is €70,- per uur. Alle tarieven zijn exclusief btw en reiskostenvergoeding. Km vergoeding € 0,19 per km.

Interesse en/of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

Contact

Woning Wassenaar

In progress | Kavel Oestgeest

In Progress | Loft Amsterdam

In Progress | Coastal Home

In progress | Woonboot Amsterdam

In progress | Loft Den Haag

In Progress | Farmhouse

RESIDENCE | COASTAL HOME

Residence | City home