Residence Visserijbuurt - Wendy Mahieu
202
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-202,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Residence Visserijbuurt

Dit subliem gerenoveerde herenhuis uit 1910 is van alle hedendaagse luxe helderheid voorzien na een totale renovatie. Totale renovatie van 190m2 voor een ambitieus stel. De woning dicht aan zee dient als een frisse wind na een dag hard werken.

 

Alle oude elementen en materialen hebben we in ere hersteld en een nieuwe uitstraling gegeven. De woonkamer aan de achterzijde heeft het unieke karakter van een serre meegekregen waarbij de op maat ontworpen designtafel pronkt. Aan de voorzijde van het huis is met donkere elementen een sfeer gecreëerd waarbij de avond sfeervol en aangenaam wordt. Radiatorkasten zijn passend bij het interieur ontworpen. De secuur gekozen design-objecten, verlichting en diverse kunst maakt de woning persoonlijk en één geheel.

 

Fotograaf: Melchior Nigtevecht 

Client

Coastal home Den Haag

Date

2015-2016

Category

Renovatie, realisatie and styling (190m2)