23134
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23134,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Exclusieve stadsvillas

Zeeheldenkwartier

Drie exclusieve stadsvilla’s

Completed:
2018- 2021

Total space:
3500m2 totaal

Category:
Spatial – interior design

Een transformatie van een voormalige huishoudschool in het Zeeheldenkwartier in Den Haag.  Het werk van Studioschaeffer was een geweldige vertrekpunt voor ons’ vertelt Wendy Mahieu. We hebben de drie exclusieve villa’s ieder op een unieke manier ingedeeld aansluitend bij de vormgeving en architectuur van de woning. Geen klassieke indelingen, open vides, zichtlijnen, en toch een intieme sfeer per ruimte.

Door de unieke vormen van de villa’s zijn we vanuit de kern van de woningen gaan werken tot een ideaal interieurontwerp. Door de specifieke behoeftes vanuit het interieurontwerp zijn er aanpassingen gedaan aan de indeling. Het gebruik van exclusieve materialen en zachte vormen heeft geleid tot een warm minimalistisch design met intieme ruimtes. Alles is tot in perfectie bedacht.

Studiowendymahieu_03-min

Zichtlijnen en licht beleving

Studiowendymahieu_07-min
StudioWendyMahieu_06
Het project wordt beschreven als:

 

“Bauhaus, stukje De Stijl en vleugje Le Corbusier. Nog wat Philip Johnson en Dudok erbij. Voeg daaraan toe de creativiteit van jonge architecten en interieurdesigners overgoten met zonlicht.”

Studiowendymahieu_08-min
StudioWendyMahieu_09-min

In opdracht van Canopy investment BV en in samenwerking met architect: StudioScheaffer

Website: nextlevelwonen.nl