22741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22741,stockholm-core-1.0.5,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Studio

Interieurarchitectuur
Maatwerk en Design
Lichtplan
Concept en Stijlplan
Interieuradvies en Ontwerp
Styling
Na jaren in het buitenland gevestigd te zijn geweest is in 2014 de design studio officieel een feit in Nederland, gevestigd in Den Haag. Inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor totale renovaties en ontwerp op maat in het high-end segment.

What We Do

We brengen de wensen en behoeften van de opdrachtgever en gebruikers nauwkeurig in kaart. We kijken hier naar de architectonische elementen van de ruimte, maar ook naar hoe de ruimte gebruikt zal worden. Het eindresultaat moet comfortabel zijn en persoonlijk. Dit resulteert in een passend ontwerp, waarbij aandacht voor materialen, details en perfectie centraal staan.
An interior is the natural projection of the soul.
— Coco Chanel
Wij ontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Van kantoren, restaurants, tot villa’s, appartementen en herenhuizen. De studio begeleidt het totale project van ontwerp tot realisatie. In elk project werken we samen met diverse partijen en disciplines om zo de hoogwaardige kwaliteit met aandacht voor details te kunnen waarborgen. Uiteraard zijn onze opdrachtgevers niet verplicht met één van deze partijen samen te werken.
interieur, vormgeving, den haag, meubelontwerp, interieurontwerp, architect, design, interior, designer

Partners

AANNEMER